<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183352" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рецидивист н...

Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник в Антоново (видео)

07 Юни 2023
0 424

39-годишен мъж блъсна и влачи лек автомобил, управляван от общински съветник в центъра на град Антоново, показва NOVA.

Инцидентът е от неделя сутрин. Агресорът е собственик на фирма за дърводобив. Оказва се, че това не е първата такава негова проява. Той обаче никога не е бил задържан, въпреки редицата образувани производства срещу него.

Взимам си кафе от автомата, завивам по улицата и ме застига черен джип. Видях на огледалото, че ме наближава с не много голяма скорост. И ме удари един-два пъти. Тегличът се впи в неговата предница, натисна педала на газта. Опитах се да завия към вкъщи, но колата беше неуправляема. Успях да скоча и застанах на платното на центъра. Завъртя джипа към мен и тръгна да ме гази, а аз се мушнах между спрени коли.”, разказва потърпевшият Васил Богословов.

Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник в Антоново (видео)

Потрошиха автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа (видео)

Джипът е управляван от Вейдат Расимов – местен дървосекач, с който общинския съветник е имал и предишни спречквания. Точната причина обаче не е ясна. Богословов смята, че агресията на Расимов е свързана с работата му.

На 3 февруари бях нападнат от същото лице с метална щанга и едва се откачих и оживях. Успях да избягам по някакъв начин.”, споделя още той.

Проверка установява, че Расимов има шест производства – за каране на кола с чужди номера, за шофиране без книжка и унищожаване на чуждо имущество. Той е съден и за незаконна сеч. 

Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник в Антоново (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции