<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=184184" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изкуствен ин...

Google направи платформата си за изкуствен интелект публична

12 Юни 2023
0 253

Google направи платформата си за изкуствен интелект публична. Toва съобщи екипът на технологичния гигант.

Става дума за Vertex AI. Тя ще може да се ползва чрез Google Cloud и така компаниите и организациите ще могат да интегрират способностите ѝ в приложенията си.

Изкуствен интелект помага на лекари в откриването на рак

Google направи платформата си за изкуствен интелект публична

Дневник обяснява, че новата платформа помага да се изграждат приложения, базирани на генеративен изкуствен интелект, който се превърна във фокус на усилията на редица компании в света, откакто ChatGPT предизвика световното внимание със задаващата се революция.

Сред функционалностите е засичането – и описването на естествен език – на проблеми с въведен код и идеи за поправянето им. Друга полезна опция пък предлага превод за потребители, които не говорят английски.

Toзи месец месец компанията от Силициевата долина пусна за избрани потребители инструмент за търсене с изкуствен интелект. За разлика от ChatGPT, той дава по-точни отговори при търсене, но потрбеителите засичат плагиатство, макар и с позоваване на източник.

Google направи платформата си за изкуствен интелект публична

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции