<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=184453" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Почина Силви...

5-те гряха на Румен Радев (“Коментарът на “Господарите”)

13 Юни 2023
0 1108

5-те гряха на Румен Радев са събрани от Дани Йорданов в този коментар. Проследяваме последните политически събития у нас и анализираме ситуацията.

“Страхотното” наследство, което служебният кабинет остави на България (Коментарът на “Господарите”)

5-те гряха на Румен Радев (&#8220;Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

В последните години живеем в президентска република. Именно президентът реди служебен кабинет с негови хора и по този начин упражнява властта. Държавният глава няма само представителна роля, той определя какви политики ще се налагат у нас.

Напоследък обаче ми се струва, че Радев върши грях след грях от своята висока позиция.

Червената лампичка ми светна, когато в президентската кампания за настоящия си мандат той каза, че Крим е руски.

Спорове

Е, географските карти сочат друго. А и анексирането на територии от Русия е доста спорен въпрос на международно ниво. Но тази заигравка с всичко руско, с историята, с миналото на народа ни, изучавал до скоро по политически причини само руски език като втори, си е грях. Президентът е като ветропоказател – накъдето духне вятърът. Сега вятърът е разделящ – едните са срещу Путин, другите са с Путин. Вятър на разделението ни дай на нас. На Радев му се струва, че “За” Путин са повече и са по-активни. Затова и той вече звучи като човек на Кремъл. А и може да е такъв, кой знае

Вторият грях

Радев подчинява ходовете си на бъдещото си политическо участие. Той се опитва да прави някакъв политически инженеринг. Има си „Български възход“ на Стефан Янев, негов представител в предишните служебни правителства. Ако не му хареса там, нищо чудно и Гълъб Донев да основе нова. Пак нещо възходящо, летящо… Гълъбът е символ на свободата.

Гледайте във видеото и другите три гряха на държавния ни глава.

5-те гряха на Румен Радев (“Коментарът на “Господарите”)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции