<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=185103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хеттрик за "Б...

Ще възкръсне ли надеждата за Евро 2024 в Литва?

17 Юни 2023
0 199

Ще възкръсне ли надеждата за Евро 2024 в Литва? Това се питаме всички. Мачът на националите като гости на Литва е от 16:00 ч.

За 19 години в “Интер” вратар има 2 официални мача (снимка)

Ще възкръсне ли надеждата за Евро 2024 в Литва?

Ще търсим първата си победа в европейските квалификации за първенството догодина.

Момчетата на селекционера Младен Кръстаич загубиха през март от Черна гора и Унгария и вървят последни в групата без точков актив и голова разлика 0:4.

Литовците също нямат актив, но са изиграли само една среща. Единствено победа днес ще запази някакви надежди на нашите за класиране, макар и минимални. Балансът ни срещу Литва в исторически план е положителен – 2 победи и една загуба.

Играчи

Селекционерът Младен Кръстаич се очаква да заложи като титуляри в Каунас на Ивайло Чочев и Кирил Десподов, които са вкарвали вече във вратата на Литва. Сигурни титуляри изглеждат още Даниел Наумов, Валентин Антов, както и на Илия Груев.

Литовците също ще гонят трите точки. Селекционерът Едгарас Янкаускас има проблеми със състава и е оставил извън сметките си трима от своите най-опитни играчи: Арвидас Новиковас, Викинтас Сливка и Джугас Барткус.

Очакванията са за пълен стадион и отлични условия за футбол. Двубоят е генерална репетиция за домакинството на фаворита Сърбия в Разград след само три дни.

Източник: Топспорт

Ще възкръсне ли надеждата за Евро 2024 в Литва?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции