<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=185122" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изписаха пап...

„Пазим си гърба“. 12 служителки в болница са бременни по едно и също време (снимки)

17 Юни 2023
0 200

„Пазим си гърба“. 12 служителки в болница са бременни по едно и също време. Радостната новина е от Регионалния медицински център Ривърсайд във Вирджиния. Общо 12 служителки от екипа на отделението по неонатология в болницата са били бременни по едно и също време тази година. Повечето от тях все още очакват с нетърпение появата на своите рожби. Това научаваме от публикация на здравното заведение във Facebook.

Ражданията са започнали през март. Първото родено бебе е момиченце. През май се е родило още едно момиченце. През следващите няколко месеца към първите две момичета ще се присъединят още шест момичета, две момчета и две изненади, тъй като няколко майки чакат да разберат пола на малките си.

Четири бебета се очакват през юли, три през август, едно през септември и октомври. А последното мъниче се очаква през ноември.

Всички чувстваме подкрепата на останалите и не се притесняваме много, ако някоя има нужда от нещо. Пазим си гърба една на друга“, казва пред Today Хейли Брадшоу, която е бременна в 35-а седмица с второто си дете.

Ние работим по-добре като екип, защото знаем какво ни чака“, допълва Джаки Кокс, която е бременна в 36-та седмица с петото си дете. Кокс казва, че съвместната им бременност е задълбочила приятелствата им, независимо дали чрез обсъждане на проблеми с бременността или имена на бебета.

„Пазим си гърба“. 12 служителки в болница са бременни по едно и също време (снимки)
Снимка: Facebook

Кокс и Брадшоу казват, че планират да работят до края на бременността си, като това ще им спести пътуване до болницата. Брадшоу ще бъде завръщащ се пациент, тъй като тя е родила първото си дете в болницата.

Двете споделят, че винаги е забавно да наблюдават реакциите на пациентите към коремите им.

Те се смеят на това с нас“, казва Брадшоу.

„Пазим си гърба“. 12 служителки в болница са бременни по едно и също време (снимки)
Снимка: iStock

Никога не сме виждали толкова много членове на екипа в нашето подразделение бременни по едно и също време за една година. Вълнувам се да споделя това време с членовете на моя екип. И очаквам с нетърпение да празнувам, тъй като пет от дванадесетте са майки за първи път”. Това коментира ръководителя на екипа Кейли Арсенолт.

Болници у нас се хвалят с невиждан бейби бум (видео)

„Пазим си гърба“. 12 служителки в болница са бременни по едно и също време

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции