<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186582" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кучето с най-...

Рапърът Дрейк издаде своя стихосбирка

27 Юни 2023
0 131

Рапърът Дрейк издаде своя стихосбирка, съобщи списание “Rolling Stone”. Той също така обяви, че предстои да издаде нов албум, който ще е като естествено продължение на книгата.

Името на стихосбирката е “Заглавията развалят всичко”. Рекламната кампания за нея “тече” в големи издания като “Los Angeles Times”, “New York Times”, “ХHouston Chronicle” и много други. Така Дрейк показа корицата на книгата си, а в рекламите беше включен и QR код, който води до уебсайта на стихосбирката, където в кратко изявление беше обявен и предстоящият албум на изпълнителя, озаглавен “For All the Dogs”.

Самият изпълнител публикува на Instagram страницата си обложката на стихосбирката. Той написа, че “никога през живота си не е искал хората да подкрепят и да купуват нещо повече от това”.

“Заглавията развалят всичко” беше достъпна на пазара още от събота. Въпреки това Дрейк все още не е разкрил датата за излизането на новия си албум.

Дрейк шеговито заяви: “Казват, че им липсва старият Дрейк, не ме предизвиквайте”. Затова и албумът носи името “For all the dogs”, като препратката за “кучетата” е към всички близки на изпълнителя, които са с него от ден първи.

Рапърът Дрейк издаде своя стихосбирка
Снимка: Store norske leksikon / License details
 

Сред предишните музикални проекти на певеца са Her Loss – съвместен албум с участието на рапъра 21 Savage, както и соловите албуми Certified Lover Boy и Honestly, Nevermind.

Рапарът обяви излизането на книгата си в социалните мрежи в петък. Стихосбирката е написана в сътрудничество с текстописеца Кенза Самир, който е писал песни с Дрейк в миналото.

Дрейк е похарчил 1 милион долара в стриптийз клуб вечерта след трагедията на Astroworld (видео)

Канадецът загатна за проекта още миналото лято по време на дебютния епизод на своето радио предаване “Маса за един”.

“Благодаря на всички, които ми помогнаха с това. Поздрав за Кенза. Кенза, обичам те”, каза Дрейк в епизода.

Рапърът Дрейк издаде своя стихосбирка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции