<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186867" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Филмът "Близо...

Фен хвърли пепелта на майка си на сцената на концерт на Пинк (видео)

28 Юни 2023
0 320

Фен хвърли пепелта на майка си на сцената на концерт на Пинк.

Американската певица реагира с шок и объркване, когато фен се появи и хвърли пепелта на член на семейството си на сцената по време на концерта ѝ в Лондон, Великобритания. Това пише The Star.

Видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, показват как изпълнителката се навежда, за да наблюдава нещо, което фен е хвърлил на сцената по време на сета ѝ в концертната серия British Summer Time в Хайд Парк през уикенда.

На кадрите Пинк взима торба, пълна с неизвестно вещество. Фен изглежда казва на певицата, че държи торба с пепел, принадлежаща на майката на фена.

Откраднаха праха на Ганди и обругаха негови снимки на 150-ия му рожден ден

Фен хвърли пепелта на майка си на сцената на концерт на Пинк (видео)

„Това майка ти ли е?“, пита Пинк невярващо.

„Не знам как се чувствам за това“, добавя тя, преди предпазливо да остави пакета обратно и да продължи песента си.

Неудобното взаимодействие е последното в поредица от странно и неподходящо концертно поведение, което кара някои фенове да се възмущават. По-рано през юни полицията арестува мъж от Ню Джърси, който хвърли телефона си по певицата Биби Рекса по време на концерта ѝ в Ню Йорк.

В резултат на това Рекса беше с наранено око. А мъжът беше обвинен в нападение, утежняващ тормоз и други. Той каза, че се опитал да удари певицата с телефона, защото си помислил, че „би било смешно“.

Видео и стопкадри: The Independent, jomas – Twitter

Фен хвърли пепелта на майка си на сцената на концерт на Пинк

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции