<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183006" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 80 000 "росонери...

Фен в Аржентина загина след падане от трибуната

05 Юни 2023
0 82

Фен в Аржентина загина след падане от трибуната. Футболен фен почина, след като падна от трибуна по време на мач на стадион “Монументал”. Мачът между “Ривър Плейт” и “Дефенса и Хустисия”, е бил прекратен след 26 минути и играчите не са се върнали на терена. Според клуба медицински екипи са пристигнали “незабавно” на инцидента.

Фен в Аржентина загина след падане от трибуната
(AP Photo/Martin Mejia)

Клубът уточнява, че целият стадион е бил евакуиран малко след инцидента и че службите за сигурност и специализираното полицейско звено за масови ексцесии, ръководено от д-р Селса Рамирес, са започнали разследване на инцидента и са затворили трибуната за 24 часа, за да получат доказателства.

Хълк вкара почти от центъра (видео)

Ривър Плейт обяви и ден на траур в неделя, по време на който клубното знаме ще се вее на вдигнато на половина, и изрази съболезнованията си към семейството и близките на привърженика. В изявление, публикувано на уебсайта си в събота, от клуба заявиха:

“По време на мача срещу “Дефенса и Хустисия” тази вечер един фен падна от трибуната на “Сивори Алта” и загина. Трибуна “Сивори Алта”, където починалият е имал абонаментна карта, е била пълна на 90%. По време на падането не е имало намеса на трети лица. Също така беше потвърдено, че на трибуната или около нея не е имало актове на насилие”.

Фен в Аржентина загина след падане от трибуната

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции