<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186870" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж заплашва ...

Мъж откри как може да се възползва 24/7 от All Inclusive в хотел (видео)

29 Юни 2023
0 2112

Мъж откри как може да се възползва 24/7 от All Inclusive в хотел. Оказало се, че “таен прозорец” в хотелската му стая води до блок масата.

Обществен гняв в Италия заради издълбани „Иван“ и „Хейли“ на Колизеума (видео)

Отиването на почивка може да бъде скъпо преживяване и затова много хора разбираемо търсят начини максимално да възстановят парите си. И така човек, който предприел пътуване с ол инклузив, неочаквано получил възможността на живота си. Той намерил вълнуващо откритие в стаята си, пише LadBible.

Въпреки че почивките с ол инклузив могат да бъдат добро попадение, те често идват с много правила и условия. Един мъж обаче намерил начин да ги заобиколи в хотел в Гърция. В стаята си през вечерта семейството забелязало „таен прозорец“ зад завеса. Оказало се, че е доста полезен портал. „Когато ол инклузивът приключи в 23:00, но вие имате таен прозорец в хотелската си стая.“, написали откривателите под видеото си.

Мъж откри как може да се възползва 24/7 от  All Inclusive в хотел (видео)
снимка: LadBible

Порталът, който се появил в “тайния прозорец” водел зад бара. Оказало се, че стаята дели стена с него. Ол инклузивът спрял да сервира в 23:00 ч. и спуснал щорите на бара, но от задната страна входът се оказал през “тайния прозорец”. Без да се притеснява, бащата успял да се промуши през прозореца и да си налее халба зад бара.

В социалните мрежи се появиха абсолютно възхитени потребители, които коментираха и изгледаха видеото около пет милиона пъти. „Чувал съм за мини бар, но това е следващо ниво.“ „Гении, извличайки максимума от всичко включено“. „След 2 нощувки нямаше да се побера обратно през прозореца и щях да бъда хванат на сутринта.“

Не е ясно точно каква е политиката на хотела за влизане зад бара след работно време, но със сигурност това действие изглежда малко нахално.

Мъж откри как може да се възползва 24/7 от All Inclusive в хотел

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции