<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=187320" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момиче, роден...

Приложението за запознанства Tinder спря да работи в Русия

01 Юли 2023
0 256

Приложението за запознанства Tinder спря да работи в Русия. Това бе обявила компанията по-рано и явно си удържа на думата. Софтуерът е свален и от магазините за приложения на “Гугъл” и “Епъл”, пише Дарик

Функциите на приложението все пак остават достъпни при включен Ви Пи Ен (VPN). 

Руски футболист не успя да вкара гол… от голлинията (видео)

Приложението за запознанства Tinder спря да работи в Русия

Собствениците

Компанията “Мач груп” (Match Group), което е собственик на приложението, през май обяви, че от днес спират да се удължават автоматично и платените абонаменти за руски клиенти. Потребителите ще могат да си получат обратно парите за вече заплатени шестмесечни и годишни абонаменти чрез специален формуляр на сайта на компанията.

Освен “Тиндър”, тя притежава и услугите “Мач.ком” (Match.com), “ОкКюпид” (OkCupid), “Хиндж” (Hinge), “Пленти ъв флеш” (PlentyOfFish), “Шип” (Ship) и “Ауър тайм” (OurTime).

Алтернатива

Вчера обаче руската социална мрежа “ВКонтакте” пусна бета версия на мобилното приложение “ВиКей знакомство” (VK Знакомства). То е засега за потребители на операционна система “Андроид” (Android), скоро се очаква и версия за айОуЕс (iOS). 

Отбелязва се, че потребителите на услугата за запознанства няма да срещат в услугата приятелите си от “ВКонтакте” и потребители от черния списък, макар регистрацията и влизането в платформата да става с единен акаунт за всички услуги на група ВиКей (VK). 

Приложението за запознанства Tinder спря да работи в Русия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции