<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191630" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Убиецът на Ми...

Днес Милен Цветков щеше да навърши 57 години

30 Юли 2023
0 349

Днес Милен Цветков щеше да навърши 57 години. Със сълзи в очите и мъка в сърцето съжаляваме, че той не е тук сред нас, за да отбележи своя празник. Но се надяваме някъде там да ни гледа и да прочете колко много ни липсва. Да ни подскаже въпросите, които би задал днес – на властимащите, на насилниците, на известните с това, че са известни. Въпроси, оставени без отговор, защото Милен няма аналог. Хуморът му, неподправените му реплики, острият език и добрината в очите няма как да се забравят. Милене, ти беше единствен по рода си!

На Милен… от „Господарите” (видео)

Журналистическата кариера на Милен е впечатляваща и оставяща трайна следа в историята. Започвайки като репортер на предаването „Ку-ку“, преминавайки през „ТВ Неделник“, „Отзвук“, „По света и у нас“, „60 минути с Милен Цветков“, „Календар“, „Нищо лично“. Водейки „Здравей, България“ и достигайки до емблематичното „Часът на Милен Цветков“, оставайки в сърцата на зрителите.

Днес Милен Цветков щеше да навърши 57 години

Припомняме, че на 19-ти април 2020 г. Милен Цветков загина в жестока катастрофа, докато чака в автомобила си на червен светофар. Колата му е пометена от Кристиан Николов, който кара джипа на майка си с превишена скорост и под влиянието на коктейл от наркотици.

Преди дни Върховният касационен съд потвърди присъдата на Кристиан Николов в размер на 9 години. За 10 години той няма да има право да управлява автомобил. И макар присъдата да е определена като “прецедент” от адвоката на близките на Милен, защото за първи път дрогиран водач е обвинен в умишлено причиняване на смърт, тя изглежда прекалено малка за огромната загуба на един огромен човек, какъвто беше Милен.

Поклон, Милене!

Днес Милен Цветков щеше да навърши 57 години

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции