<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бременна жен...

Момче заключи, преби и подстрига бившата си приятелка

03 Август 2023
0 311

Момче заключи, преби и подстрига бившата си приятелка, разказва NOVA. От полицията във Видин съобщават, че 19-годишният е криминално проявен. Той нанесъл побой и подстригал косата на 22-годишна жена.

Сигнал е подаден от жител на града на 2 август към 14:00 ч. Това се оказва бабата на жертвата. Тя казала, че на внучката ѝ е нанесен побой от младеж, с когото преди време живеела на семейни начала.

Момче заключи, преби и подстрига бившата си приятелка

Впоследствие става ясно, че от 30 юли до 2 август насилникът държал в дома си против волята бившата си приятелка. Той ѝ нанесъл побой и отрязал косата ѝ с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Адвокат защитава в национален ефир лекаря, изготвил експертизата на обезобразеното момиче (видео)

Жертвата е освидетелствана от съдебен лекар. Младежът е задържан за срок до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура–Видин. 

Сценарият на тази агресия много прилича на постъпката, за която Тити Папазов разказа през смях по време на гостуването и при Тото. Тя предизвика вълна от реакции, а влогърът свали всичките си видеа в опит да се извини, че е допуснал такова изказване от госта си.

Тото свали всичките си видеа заради вълната от недоволство срещу Тити Папазов (видео)

Тити Папазов коментира ужасяващата постъпка с обръсване на главата на свое гадже

Момче заключи, преби и подстрига бившата си приятелка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции