<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196734" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е “засякла” (видео)

03 Септември 2023
0 9711

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е “засякла”. Това се вижда от публикуван клип в социалната мрежа TikTok.

Екшън на пътя: Шофьор стреля по движещ се микробус край Русе (видео)

Момичето, което е качило видеото споделя, че майка ѝ е била нападната от двама мъже, защото е дала десен мигач от лента за наляво погрешка. Случката е от булевард “Витоша” при светофара с булевард “Пенчо Славейков”.

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е &#8220;засякла&#8221; (видео)
снимка: TikTok/@alexamihaylovaa

Ние от “Господарите” апелираме за човешко, морално и етично поведение на пътя! Нито един грешен мигач, нито една объркана маневра не оправдават словесна, камо ли физическа саморазправа! Нито към жена, нито към мъж, нито към животно! Каквото и да се е случило, причина за агресия и оправдание за нея – няма! Очакваме институциите да се задействат и виновните да понесат наказанията си!

Видео: TikTok/@alexamihaylovaa

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е “засякла” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    04 Септември 2023

    Първо жената си призна, че ги е засякла. Засичането можеше ли да доведе до сериозен инцидент - ДА! Жената сама се признава за нарушения за които тя трябва да бъде санкционирана от МВР!

Покажи всички Скрий

Реакции