<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196516" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Австралийска...

НАП продава на търг 5 апартамента в София

01 Септември 2023
0 498

НАП продава на търг 5 апартамента в София. Това съобщи днес пресцентърът на приходната агенция.

От съобщението става ясно, че ТД на Националната агенция по приходите в столицата пуска в продажба чрез търг с тайно наддаване недвижими имоти, отнети в полза на държавата.

Апартамент с две спални у нас струва до 230 000 евро

За публична продан са обявени два апартамента в ж.к. „Люлин“, два – в ж.к. „Хиподрума“ и един – в ж.к. „Манастирски ливади“. Имотите в ж.к. „Хиподрума“ ще се продават заедно в група, тъй като са преустроени и свързани помежду си.

Началните тръжни цени на апартаментите са от 105 510 лв. до 314 000 лв.

НАП продава на търг 5 апартамента в София

Инспекторите по приходите от отдел „Държавни вземания“ в ТД на НАП София търсят купувачи и за неурегулиран поземлен имот в с. Пенкьовци, община Трън. Както и за поземлен имот в с. Абланица, община Хаджидимово.

Недвижимите имоти са отнети в полза на държавата, с влезли в сила съдебни решения, по искове на КПКОНПИ. Причината е, че за тях не е бил доказан законен източник на доходи за придобиването им.

Данъчните уточняват, че именно приходната агенция е органът, който продава отнето и конфискувано в полза на държавата имущество, а реализираните приходи влизат в държавната хазна.

НАП продава на търг 5 апартамента в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции