<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197331" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спасиха живо...

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще”, за да трупа дивиденти (РЕПОРТАЖ)

07 Септември 2023
0 20181

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще“, за да трупа дивиденти. През последните месеци много често темата за детските линейки се коментира в национален ефир от Дончо Златев – инициатор на каузата “Детски линейки сега“. През годините периодично той заговаря за проблема, като преди време дори е събирал средства за закупуването на линейка. Отчети за дейността на фондацията, стояща зад каузата – няма. Няма и информация какво точно прави тя, освен да пише отворени писма до институциите, а създателят ѝ да обикаля телевизионните студиа.

Съмненията за злоупотреба ни провокираха да се разровим в детайли в дейността на Дончо Златев. В няколко интервюта той споменава, че неговата кауза е в вдъхновила “Капачки за бъдеще”, затова се свързахме с Лазар Радков. Пред репортера ни Виктория Симеонова той обясни, че за пръв път чува името на Златев. Радков няма информация каква е дейността му. Пак в интервюто той разкри какво прави детските линейки специални, с какво са оборудвани и какви са техическите им спецификации. Второто в отговор на обвинения на Дончо Златев, че неонаталните линейки от “Капачки за бъдеще” не отговаряли на 100% на изискванията. Лазар Радков сподели, че не за пръв път някой злоупотребява с името на каузата “Капачки за бъдеще”.

Съмнителна кампания използва името на &#8220;Капачки за бъдеще&#8221;, за да трупа дивиденти (РЕПОРТАЖ)

Очаквайте скоро!

Скоро ще ви покажем кои известни личности са замесени в “Детски линейки сега” и знаят ли изобщо в какво са се забъркали. Ще видите и чуете как наше подставено лице опитва да дари пари за каузата. А за десерт очаквайте и срещата ни със самия Дончо Златев. Дали изобщо си дава сметка, че това, което прави, е злоупотреба? Какви други кампании е организирал и докъде са стигнали те? Това и още много ще видите в следващите дни.

Дотогава очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще”, за да трупа дивиденти

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции