<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197507" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наводнения, Б...

Полицаи от Ветово спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша

08 Септември 2023
0 145

Полицаи от Ветово спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша. Тази добра новина обаче е част от цяла поредица от събития, които са я превърнали във факт.

В сряда, на 6 септември сутринта, екип от Районното управление във Ветово е извършвал обход, когато до разклона за село Сваленик служителите забелязали горящи сухи треви и храсти. Униформените сигнализирали в дежурния оперативен център на Областната дирекция на МВР в Русе и изчакали на безопасно разстояние в района, пише bTV.

Спасиха две българчета от удавяне в Турция, течението отнесло лодката им в морето

Малко след това пристигнали пожарникарите, които започнали действия по потушаването на огъня. По това време до полицейските служители спрял автомобил с разградска регистрация, от която слезли шофьорът и жена с бебе на 6 дни в ръце. Семейството от Исперих било много притеснено.

Полицаи от Ветово спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша

Родителите обяснили, че бебето е спряло да диша и помолили за помощ. Със служебния автомобил полицаите са транспортирали бебето и майка му в Спешния медицински център във Ветово.

След направените медицински манипулации, дишането на детето е било възстановено.

Чест и почитания към служителите на реда, които са реагирали бързо и са свършили работата си по възможно най-добрия начин! Случки като тази ни напомнят, че не всичко, което имаме, e въпрос на труд. Винаги в живота ни съществува и доза късмет, каквото и да означава той.

Полицаи от Ветово спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции