<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197568" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Олимпийският...

Застрахователи искат погълнати коли в морето край Царево да бъдат закарани за оценка на щетите (видео)

09 Септември 2023
0 4657

Застрахователи искат погълнати коли в морето край Царево да бъдат закарани за оценка на щетите. Това е конкретен случай и е тотален абсруд, разбира се.

Кадри показват състоянието на плажа Силистар след потопа (видео)

Пред истински Параграф 22 се оказа изправен шофьор, чийто автомобил е заседнал в морските скали при бедствието. Застрахователите му настояват да закара колата в техния сервиз, за да оценят щетите.

Земетресение разлюля Благоевградско

Застрахователи искат погълнати коли в морето край Царево да бъдат закарани за оценка на щетите (видео)

Коментар по абсурдната ситуация

“Със семейството ми се евакуирахме, в следствие колата изчезва оттам, търсих я около половин ден. Накрая местни хора ми казаха, че е на скалите. Колата е застрахована. Обърнах се към общината, оттам ме насочиха към Морска администрация. С тях не можах да се свържа. На 112 звънях и в общи линии от никъде не можем да получим съдействие за вадене на този автомобил оттам”, разказа Георги.

“Застрахователят ни каза, че застрахованият е длъжен да предостави автомобила за оглед в сервиз на безопасно място.”

Малки спортисти от Перник почистиха плажа на Арапя в Царево

“Първото нещо, което направихме, е да отидем до Община Царево. Защото застрахователят ни поиска бележка, никой не може да ни даде такава бележка, решават в момента какво да се прави”, допълва той.

От семейството вече търсят варианти сами да изтеглят колата си. Но не знаят дали това няма да е по-скъпо от цената на самия автомобил. Проблем има и за хората, чийто регистрационни номера и коли са изгубени в морето след потопа. Те трябва да съобщят за това в местното районно управление, обясниха от полицията. За изгубен номер ще получат протокол, с него по местоживеене може да се извади нов. Ако колата е изчезнала, трябва да обявят колата за изгубена. Ако някой ден се намери, полицията ще уведоми собственика.

Източник: БНТ

Застрахователи искат погълнати коли в морето край Царево да бъдат закарани за оценка на щетите (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции