<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197875" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 2-годишно дет...

Мъск разкри името на поредното си дете

11 Септември 2023
0 1570

Мъск разкри името на поредното си дете. Милиардерът потвърди, че двамата с бившата му партньорка Граймс имат трето дете. Името му е също толкова необичайно, колкото на братята и сестрите му – Tau Techno Mechanicus. Това потвърди технологичният милиардер в публикация на “Pop Base” в X. Детето им е родено от сурогатна майка, а доскоро съществуването му беше пазено в тайна.

Мъск и Граймс се разделиха през септември 2021 г., но канадската певица, родена като Клер Баучер, описа статуса на връзката им като „много непостоянна“, пише CNN.

Илон Мъск и Граймс посрещнаха второто си дете

През май 2020 г. двойката посрещна сина си – X Æ A-Xii. На следващата година Граймс обяви новината за второто им дете – момиченцето Exa Dark Sideræl Musk. Тя също бе родена от сурогатна майка през декември. 

52-годишният Мъск има още пет деца – близнаците Грифин и Вивиан и тризнаците Дамян, Саксън и Кай, които са от предишен брак.

Мъск има и 16-месечни близнаци на име Страйдър и Лазур. Майката на децата е Шивон Зилис, която заема ръководна позиция в една от компаниите на милиардера – Neuralink. Това е компанията, която се очаква да разработи компютърен чип за човешкия мозък, който може да бъде имплантиран.

Милиардерът често коментира намаляващата раждаемост.

„Раждаемостта в САЩ е под минималните устойчиви нива от около 50 години“, написа Мъск в Twitter през май 2022 г.

И повтори позицията си през юли същата година.

Давам всичко от себе си, за да помогна на кризата с недостатъчното население. Сриващата се раждаемост е най-голямата опасност, пред която е изправена цивилизацията досега“, публикува той.

Мъск разкри името на поредното си дете

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции