<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197956" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Каква изнена...

Дни преди местните избори: Радостин Василев учредява партия (видео)

12 Септември 2023
0 984

Дни преди местните избори: Радостин Василев учредява партия. Това разкри самият той във Facebook.

Политическата партия ще носи името МЕЧ.

Ето какво още сподели независимият депутат в пресклуба на БТА:

“На 22 октомври предстои да учредя политическа партия “Морал, Единство, Чест”!

МЕЧ ще бъде първата истинска пробългарска организация в най-новата история на България.

Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства. На първо място ще бъдат поставени единствено и само интересите на българския народ.

Проектът ще бъде центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса. България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата! Коалиция с ГЕРБ, Пеевски и задкулисието е невъзможна!

Партията ще бъде изградена от нови и неопетнени лица, които не са участвали в политическия процес досега – честни, смели и почтени хора от народа! МЕЧ ще бъде модернизиран проорбански проект, а името на партията отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим срещу мафията. Време е за МЕЧ!”

“Без ГЕРБ и ДС в София”: Радостин Василев се кандидатира за кмет на София

Дни преди местните избори: Радостин Василев учредява партия (видео)

И други политически битки

Миналата седмица стана ясно, че Радостин Василев ще се впусне и в кметската надпревара за столицата.

“Преди около две седмици с моя екип взехме решение, че аз ще се кандидатирам за кмет на София като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет“, заяви тогава Василев.

“Корупцията и задкулисното управление започна с управлението на Борисов като кмет, продължи с Йорданка Фандъкова. Трябва да бъде сложен край на това порочно управление”, допълни народният представител.

По думите му столицата се е превърнала в “корупционна яма на ГЕРБ”.

“Смятам, че съм достатъчно подготвен”, заяви Василев и допълни, че слоганът в кампанията му ще е: “Без ГЕРБ и ДС в София”. 

Припомняме, че той стана популярен като депутат от “Има такъв народ” на Слави Трифонов. Василев беше и министър на спорта, преди да си тръгне от партията. За кратко време той беше част и от редиците на “Продължаваме промяната”.

Дни преди местните избори: Радостин Василев учредява партия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции