<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198127" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ромка танцув...

За кючека върху линейка: Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко (видео)

13 Септември 2023
0 266

Щеше да бъде доста смешно, ако не беше толкова жалко. Гледайки този клип в социалните мрежи, си направих извода, че живеем в измислен свят.” Така коментира пред bTV Катя Сунгарска, говорител на центъра за Спешна помощ, случая с ромката, танцуваща върху линейка.

По думите ѝ, по тези квартали екипите се сблъскват редовно с агресивно отношение.

Всички в централата на Спешна помощ изтръпват, защото знаят, че линейката ще бъде блокирана за часове вътре. От всички къщи започват да прииждат болни хора, за да ги прегледат безплатно на място“, казва Сунгарска.

Ромка танцува кючек върху линейка (видео)

Тя разказва и за потресаващ случай от столицата.

За кючека върху линейка: Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко (видео)
Катя Сунгарска

Троен реанимационен екип е извикан на адрес от дъщеря, която твърди, че майка ѝ умира. Екипът заварва майката в много неприлично състояние, окъпана в телесни течности. Дъщеря ѝ казва, че е безработна и спешният екип да почисти майка ѝ, след което да я откара в болница, за да я гледат“, говори тя.

След като спешните медици обясняват на жената, че не извършват социална дейност, тя става агресивна и започва да ги обижда.

Екипът звъни в централата, за да извикат полиция, а жената започнала да крещи отстрани „Бият ме, пребиват ме от спешна помощ“. Лекарят пък се прибра одран и насинен“, разказва Сунгарска.

Всеки път, когато ходим на такива адреси, се говори с хората, но те са с нагласата, че някой винаги им е длъжен за нещо“, допълва тя.

По думите ѝ, трябва да има наказания за подобни случаи, както е навсякъде по света.

За кючека върху линейка: Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции