<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197859" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Замесиха Маги Халваджиян, Рафи и много други известни личности в съмнителна кампания за детски линейки (РЕПОРТАЖ)

11 Септември 2023
110 25927

Замесиха Маги Халваджиян, Рафи и много други известни личности в съмнителна кампания за детски линейки – същата, за която вече ви разказахме, че използва името на “Капачки за бъдеще“, за да се рекламира. И за която Лазар Радков от “Капачки за бъдеще” обяви пред репортера ни Виктория Симеонова, че не е чувал досега.

Оказа се, че на фейсбук страницата на “Детски линейки сега” има колаж с десетки известни личности, сред които Маги Халваджиян, Рафи Бохосян, Стилиян Петров, Анна Цолова и много други. Свързахме се с продуцента Маги Халваджиян и музиканта Рафи Бохосян, за да разберем какво знаят те за кампанията.

Замесиха Маги Халваджиян, Рафи и много други известни личности в съмнителна кампания за детски линейки (РЕПОРТАЖ)

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще”, за да трупа дивиденти (РЕПОРТАЖ)

“Дадох съгласието си да ме включат в писмо до институциите с искане за детски линейки. Не съм се съгласявал да ставам лице на кампания, физиономията ми да обикаля социалните мрежи и да се събират пари на мой гръб”. Това заяви Маги Халваджиян пред репортера ни Виктория Симеонова. И призова институциите да се заемат със случая.

Рафи също е знаел, че ще бъде включен в отворено писмо до институциите. Не е чувал за намеренията да се прави такъв вид кампания с лицето му или да се събират пари.

Уви, кампанията в Helpcarma, събираща пари за линейки, бе активна до преди седмици, когато заснехме този материал. Тя беше спряна едва след нашата намеса. Нещо повече – при опит да изпратим подставено лице, което да се представи като дарител, Дончо Златев радушно прие предложението. И обясни, че с даренията финансира логистиката на “доброволци, замесени в кампанията”. Дали обаче може да му се вярва?

Какво ще каже Дончо Златев на подставеното ни лице и какви други кампании е организирал ще разберете съвсем скоро. Дотогава очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com.

Замесиха Маги Халваджиян, Рафи и много други известни личности в съмнителна кампания за детски линейки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • теди

    14 Септември 2023

    ужас

Реакции