<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198147" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обискираха д...

Прокурорският син Васил Михайлов след обиска: Не съм се заканвал срещу приятелката ми

13 Септември 2023
0 1072

Прокурорският син Васил Михайлов след обиска: Не съм се заканвал срещу приятелката ми. Това заяви той пред bTV, след като днес стана ясно, че в дома му е извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена.

Поводът е дело в Софийския районен съд, според което Михайлов е отправил заплахи за убийство към неговата приятелка Боряна.

„Имам рана на лицето, защото тренирам. Ще се връщам в спорта. Играя спаринг всеки ден“, каза той.

Обискираха дома на прокурорския син от Перник

В момента Софийска районна прокуратура (СРП) ръководи досъдебно за закана с убийство, отправена спрямо жена от град Перник. Това съобщиха по-рано от обвинението.

Досъдебното производство е образувано, след като в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р. В него се казва, че е заплашвана чрез телефонно обаждане с убийство.

Прокурорският син Васил Михайлов след обиска: Не съм се заканвал срещу приятелката ми

По случая е образувана преписка, която след отвод на прокурорите от Районна прокуратура – Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с постановление на и.ф. главен прокурор на Република България, с което е указано ръководството и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след доклад на преписката в СРП чрез системата за случайно разпределение на дела е определен наблюдаващ прокурор, който е преценил, че има достатъчно данни за извършено престъпление и е образувал досъдебно производство.

В хода на досъдебното производство се извършват обиск и претърсвания и изземвания на адрес в миньорския град.

Редица провинения на един агресор

Днес Васил Михайлов е трябвало да се яви в СДВР по разследване за заплаха за убийство, отправена му от перничанин. Припомняме, че през юли прокурорският син беше пуснат под домашен арест с гривна за проследяване.

Прокурорският син е обвинен за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама души, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, както и за закана с убийство.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Скъпи приятели, ние от “Господарите” следим темата от самото ѝ начало и в наши репортажи сме ви показвали част от безчинствата на младежа.

Васил Михайлов е син на зам.-шефът на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. През 2010 година той е бил арестуван за лихварство. Тогава са разпитани свидетели и е установено, че той е отпуснал кредит на български гражданин от 30 000 лв. и е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Прокурорът е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 000 евро. Крушата не пада по-далеч от дървото, казват хората.

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

Именно тази връзка кара младият шампион по ММА да се чувства напълно безнаказан. Малкото хора, осмелили се да подадат жалби срещу него, все още очакват отговор от прокуратурите, на които разследванията са разпределени.

Едно от нашите видеа можете да си припомните по-горе, а в Gospodari.com ще намерите още много по темата за прокурорския син. Продължаваме да се надяваме за справедливо наказание за неговата агресия!

Прокурорският син Васил Михайлов след обиска: Не съм се заканвал срещу приятелката ми

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции