<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198395" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТариКАТ Пара...

Украинка с близо 3 промила катастрофира в Слънчев бряг

14 Септември 2023
0 182

Украинка с близо 3 промила алкохол в кръвта катастрофира в Слънчев бряг. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Жената е управлявала в нетрезво състояние АТВ за туристически разходки и е самокатастрофирала.

Инцидентът е станал в сряда малко преди 20 часа на входа на паркинга на ул. „Първа“ в Слънчев бряг срещу спирка „Палма“. Четириколесното превозно средство „ХХ Хамър“, с бургаска регистрация, е управлявано от 25 годишна украинска гражданка, която е с издадена временна закрила на чужденец. Тествана е за употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 2,91 промила. Младата жена е отказала да даде кръв за химичен анализ. Задържана е със заповед за срок до 24 часа, а четириколесното превозно средство е иззето.

Украинка с близо 3 промила катастрофира в Слънчев бряг
Снимка: iStock

80 моторни превозни средства са иззети на територията на Община Бургас от водачи, шофирали след употреба на алкохол или наркотични вещества за времето от 08 август до 11 септември. Още в първия ден след приемане на законовите промени, служителите са иззели два леки автомобила. Единият от водачите е управлявал с 1.55 промила алкохол в кръвта и след употреба на канабис. Другият е шофирал с 3 промила алкохол в кръвта.

БТА припомня, че на 19 юни тази година водач на машина от същия вид, отдадена под наем за разходки, се блъсна в павилион за хранителни стоки в Слънчев бряг. От удара в павилиона бе разлят казан с вряла вода и пострада 34-годишна служителка в обекта. Тя бе настанена в болница във Варна с около 30 процента изгаряния.

Жена катастрофира посред бял ден на бензиностанция – оказа се с 3 промила алкохол в кръвта (видео)

Украинка с близо 3 промила катастрофира в Слънчев бряг

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции