<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197294" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В опит да изб...

Пернишки джигит прелита през кръгово кръстовище и се удря челно в друг автомобил (видео)

07 Септември 2023
1 1458

Пернишки джигит прелита през кръгово кръстовище и се удря челно в друг автомобил, показват кадри, споделени в социалните мрежи. Случаят е от 30 август, но кадрите бяха разпространени дни по-късно. Видно от индексацията на камерата, те са от кв. “Тева” в миньорския град.

Местни медии цитират очевидци, според които водачът на “летящия автомобил” е “дърпал балон”, докато кара. Не е ясно какво е състоянието на участниците в катастрофата, причинена от неговата тотална безразсъдност.

Ето и какво пише жената, публикувала видеото, Светлозара Велчева:

“Ето нагледно до какво водят така наречените “кръгови кръстовища” в Перник. Пълна пародия, която не съм сигурна до колко е законна, с всички тези стеснения в десните ленти, за да се престориш принудително в ляво и от ляво да влезеш в кръговото.

При едно адекватно направено кръгово, с остров и висок бордюр, най-вероятно само самоубиецът с аудито щеше да пострада, но не и невинните хора отсреща.

Липсата на контрол и некадърните хора, отговорни за пътната безопасност в града прекрасно завършват добре познатата ни картинка с пернишките джигити.

Надявам се, след този инцидент да последва адекватна реакция и изграждането на БЕЗОПАСНО КРЪСТОВИЩЕ на ритейл парка!!!!”

Пернишки джигит прелита през кръгово кръстовище и се удря челно в друг автомобил (видео)

Посланието

Скъпи приятели, на фона на всички катастрофи, почернени семейства и хора, убити по пътищата, подобно поведение на пътя е неприемливо и е крайно време институциите да започнат да прилагат най-голямата строгост на закона за такива случаи. На пътя не сме сами. Там са близките ни, приятелите, децата. Безопасността на всички зависи от всеки един от нас.

Войната по пътищата е война срещу нас самите (Коментарът на “Господарите”)

Сигнализирайте ни за всякакви подобни джигити на gospodari.com.

Пернишки джигит прелита през кръгово кръстовище и се удря челно в друг автомобил

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    08 Септември 2023

    Grom ами колкото и качествени пътища да се строят неадекватното шофиране носи жертви. Дали ще е под въздействието на алкохол или наркотици. Дали ще удариш някой в насрещното или като при МИлен Цветков ще убиеш някой в твоята лента. Кръговото не е виновно ни маркировката. Виновни са дърпането на балони, чатене по време на каране и други неща които те разсейват докато караш.

Покажи всички Скрий

Реакции