<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200383" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Делото "Семер...

За първи път пред съда проговори съпругът на жестоко убитата Евгения Владимирова

28 Септември 2023
0 6689

За първи път пред съда проговори съпругът на жестоко убитата Евгения Владимирова. “Аз я убих! Сдърпахме се и тя удари главата си в шкаф”, заяви Орлин Владимиров, цитиран от NOVA.

Oбвиняемият направи самопризнания пред съда, като до момента той не беше говорил пред магистратите. 

“Спите ли спокойно?” – десетки настояват за доживотен затвор за убиеца на Евгения Владимирова (РЕПОРТАЖ)

Според разказа му, Евгения ударила Орлин по главата. След това тя се обърнала към кухненския плот, взела чаша, а Орлин се дръпнал. 

“Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка с моята лява ръка. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, двамата паднахме, тя се удари в ръба на шкафа, тогава осъзнах какво става. Видях, че тя е безжизнена, видях че има кръв по ръба на шкафа, тогава разбрах, че съм я убил. Започнах да си представям как детето ще се върне от училище и ще види майка си. Започнах да чистя с един моп. Чистих с тениската си, не исках синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко”, каза още Владимиров.

Той отказа да отговори на въпросите на съда. А малко преди процеса близки на убитата млада жена се събраха на протест.

За първи път пред съда проговори съпругът на жестоко убитата Евгения Владимирова

Майката на Евгения: Непрежалимо е, искам доживотен затвор за убийците на дъщеря ми (РЕПОРТАЖ)

Коментарът на “Господарите”

На 12 ноември 2021 година едно убийство разтърси България. 33-годишната Евгения Владимирова, обявена месец по-рано за издирване, беше открита мъртва. Трупът бе изхвърлен в куфар край река. Извършител на това деяние е съпругът на Евгения Орлин Владимиров. А баща му е помогнал да покрие следите.

При всеки случай на убийство властимащите обещават ефективни промени. Но хора умират заради чувството на безнаказаност, завладяло обществото ни. Държавата е съучастник във всички тези убийства. И докато не влезе в ролята си на реален защитник, ще бъде точно такава.

Продължаваме да следим случая. Продължаваме и да се надяваме и да настояваме за справедлива присъда за това зверство!

Припомняме, че на фона на масовите случаи на насилие към хора и животни, ние от “Господарите” стартирахме кампания – #НеНаНасилието.

В новата ни рубрика не само ви запознаваме с жертви на насилие, но и търсим начин за решаването на проблемите. Срещаме се с институции, предлагаме законодателни промени и се стараем да възпитаваме у потребителите сетивност за проблема. Защото няма нищо по-жестоко от това да отминаваме насилието с лека ръка, както често се случва у нас.

За първи път пред съда проговори съпругът на жестоко убитата Евгения Владимирова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции