<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Забраняват п...

Мъж се хвали в TikTok с шофиране с над 300 км/час (видео)

05 Октомври 2023
0 1638

Мъж се хвали в TikTok с шофиране с над 300 км/час, показва репортаж на NOVA. Кадрите са от профила на Александър Гешев. Той не потвърждава дали е бил зад волана на опасните видеа.

Единственото нарушение, което признава, е, че возил дъщеря си без обезопасително детско столче с около 60-70 км/ч в града. Той твърди, че детето го помолило, а останалите клипове не били с негово участие, а на негови клиенти.

„Ако някой иска да си тества колата – щом няма писта, ще го направи на пътя”, коментира Александър Гешев.

Автомобилни експерти коментират, че хора като Александър Гешев имат възможност да тестват уменията си в “контролирана среда” в базата за подготовка на автоспортове.

Мъж се хвали в TikTok с шофиране с над 300 км/час (видео)

Войната по пътищата е война срещу нас самите (Коментарът на “Господарите”)

Подобни видеоклипове изглежда мотивират все повече шофьори да извършват груби нарушения на пътя. Въпреки черната статистика, въпреки акциите на КАТ, изглежда модата с бясната скорост и дрифтовете не отминава. Защо? Такова ни е обществото. Над закона, да сме тарикати и най-вече – “на мен това няма да ми се случи” си мислят прекалено много хора, а в случая шофьори.

И въпреки че челен удар със 100 км/час се равнява на падане от 22-рия етаж на сграда, това не притеснява хората с “бензин в кръвта”. Глобите също не са спиращ фактор, защото ако изобщо някога бъдат връчени, стойността им е пренебрежимо ниска за шофьори, каращи возила за стотици хиляди левове.

Мъж се хвали в TikTok с шофиране с над 300 км/час

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции