<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=204658" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Готвят проме...

Вижте кадри от катастрофа в Пловдив, причинена от 18-годишен шофьор с 15 дни стаж (видео)

26 Октомври 2023
0 5640

Вижте кадри от катастрофа в Пловдив, причинена от 18-годишен шофьор с 15 дни стаж. Случката е от бул. „Цар Борис III Обединител”. Според първоначалната информация на кръстовището с ул. „Граф Игнатиев” лек автомобил не е спрял на знак „стоп” и се сблъскал с друга кола.

Шофьор разби с голи ръце стъклото на бус в Пловдив и избяга (видео)

Пострадали са трима души, които са били транспортирани в Спешното отделение на УМБАЛ „Свети Георги”. Момчето, причинило инцидента, е с фрактура на черепа и е оставено под наблюдение за няколко дни. Спътникът му – също на 18 години, е с мозъчен оток и с опасност за живота.

Медицинска помощ е оказана на 17-годишно момиче, пътувало в другия автомобил с 23-годишен шофьор. Пострадалата е с контузия на носа и е отказала хоспитализация. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни.  

Вижте кадри от катастрофа в Пловдив, причинена от 18-годишен шофьор с 15 дни стаж (видео)
снимка: NOVA

Ето какви са правилата за младите шофьори в тези 5 държави

Своеволията на младите шофьори продължават докато промените в Закона за движението все още стоят на първо четене. Новите правила предвиждат през първите 12 месеца след взимането на книжка на новите водачи да им бъде забранено да управляват МПС с максимална мощност над 90 kW. Също така да не могат да шофират в часовете между 22:00 ч. и 06:00 ч. Намалено е и алкохолното съдържание в кръвта на до 0.1 промила. Кога обаче ще бъдат приети изцяло мерките и дали до тогава младите шофьори ще спрат да карат безотговорно? Ние от “Господарите” се надяваме, че това ще се случи в най-скоро време. Нека спрем смъртните случаи на пътя!

Видео: NOVA

Вижте кадри от катастрофа в Пловдив, причинена от 18-годишен шофьор с 15 дни стаж (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • ?

    26 Октомври 2023

    Какво значение има с каква скорост карат след като не карат адекватно?

Реакции