<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=204812" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Официално: За...

“Майчин дом”, сараите на Доган и протести срещу БФС в Топ новините тази седмица (видео)

27 Октомври 2023
0 280

“Майчин дом”, сараите на Доган и протести срещу БФС събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

За първи път директорът на “Майчин дом” проговори пред камера за огромните си възнаграждения през последните години. Само пред нас от “Господарите” той отрече да е най-високоплатеният болничен директор въпреки данните от собствените му данъчни декларации.

Най-после две фирми се осмелиха да се включат в състезанието за обществената поръчка за събаряне на незаконни постройки в бургаските сараи на Ахмед Доган. Предстои да разберем дали и кога то ще се случи.

&#8220;Майчин дом&#8221;, сараите на Доган и протести срещу БФС в Топ новините тази седмица (видео)

Близка до Делян Пеевски компания – “Пимк рейл” получи лиценз да оперира като първи частен пътнически оператор в железопътния транспопрт у нас.

Регионалното министерство обяви, че почти половината от новите пътища у нас са направени с некачествен асфалт. Както обикновено виновни няма.

Поредните срамни загуби на националите по футбол доведоха до масови протести на фенове на почти всички футболни клубове у нас. Те настояват за оставката на цялото ръководство на БФС начело с Боби Михайлов. Уви, досега само селекционерът Младен Кръстаич се раздели с поста си.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

“Майчин дом”, сараите на Доган и протести срещу БФС в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции