<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=204494" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първо заседа...

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от “Игри на волята” в “Господари на уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

25 Октомври 2023
15 20798

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от “Игри на волята” събрахме в новия епизод на “Господари на уеба” с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински.

Топ гафовете в “Игри на волята” този сезон

Топ гафовете в “Игри на волята” този сезон събрахме специално за вас. Телефон на терен, храна в изобилие, сгрешени пъзели и още много. В добавка към изтеклия сценарий още в началото на формата, този сезон на продукцията някак изглежда не ѝ върви. Колко още гафове ще видим, предстои да проследим внимателно.

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от &#8220;Игри на волята&#8221; в &#8220;Господари на уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Истински психодиспансер кандидатства за власт

Гледаме кандидатите за кметове и общински съветници и осъзнаваме, че май сънуваме кошмар. Затова събрахме топ 10 на нелепите кандидати за местна власт, които се впускат в предстоящите този уикенд избори. 18-19 годишни “предприемачи”, полуграмотни конспиратори и тотални откачалки са само малка част от “палитрата”.

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от &#8220;Игри на волята&#8221; в &#8220;Господари на уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Големите партии се състезават с големи гафове

Неграмотните обещания на кандидата за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян определено привличат вниманието – особено съчетани с карането без колан по стофийските улици.

БСП влязоха в ТикТок, но не съвсем. Не съвсем наясно със себе си изглежда е и кандидатката им за власт в София Ваня Григорова. Тя бленува за одържавяване на каквото се сети човек, за обявяване на капитализма за равнозначен на корупцията и за изграждане на паралелки за павьори в столични училища.

Невръстно дете реди павета в София (видео)

Васил Терзиев и Борис Бонев се опитаха да покажат как отиват на планина с автобус. Е, автобусът е каран от шофьор без колан, но какво толкова?! Те пиха бира с избирателите, показаха как “готвят” ремонти буквално в кухнята и просто ни “скриха шапките” с креативност.

ДПС този път отново заложиха на агитация на турски. Но и ни изненадаха – с агитация в църква.

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от &#8220;Игри на волята&#8221; в &#8220;Господари на уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Сблъсък на районния партиен координатор, бил човек в Локорско с нашите въпроси

Светослав Тодоров, за когото вече ви разказахме, застана пред нашата камера – макар с нежелание. Районният координатор на ГЕРБ за Нови Искър първо отрече да знае за побой над човек в Локорско, а после обяви, че е възможно да е бил на място. Уж не е бил викан в полицията, но някак се оказа, че знае за разследване по случая. Изобщо срещата му с Виктория Симеонова беше всичко, но не и приятна за него. Накрая избяга, скривайки се в медицински център. Дано прокурори и полицаи го настигнат! Ха дано, ама…

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от &#8220;Игри на волята&#8221; в &#8220;Господари на уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Екзорсисти от махалата

Накрая завършихме с порция екзорсисти, гонещи зли духове от хора от махалата. Падащи, припадащи и изобщо много “смели” последователи на екзорсизма се впуснаха в предизвикателството да се отърват от лошата енергия у себе си.

Скъпи приятели, това беше от нас за този епизод. Гласувайте по съвест в неделя, за да знаете кого да псувате в понеделник! И ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция в и извън изборния ден.

Нелепи кандидати за власт, екзорсизъм и гафове от “Игри на волята” в “Господари на уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • deee

    02 Ноември 2023

    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба ----- https://s4.lv/xbio

Покажи всички Скрий

Реакции