<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205935" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пребиха член ...

Съдът назначи нова експертиза по делото срещу Георги Семерджиев

02 Ноември 2023
0 433

Съдът назначи нова експертиза по делото срещу Георги Семерджиев – тя е токсилогочина и се очаква да изясни по какъв начин е възможно да се приемат различните видове наркотици, както и какво време е необходимо за разграждането им в организма предвид метаболитните процеси. Искането за назначаване на експертизата бе направено пред съда от защитата на подсъдимия.

На следващото заседание се очаква още да бъдат издирени и призовани две свидетелки, за които подсъдимият и защитата му твърдят че съществуват и могат да съобщят факти от нощта на престъплението. До момента те са неоткриваеми. Чакат се и резултати от допълнителна ДНК-експертиза за откритите в автомобила на Семерждиев биологични следи.

Съдът ще заседава отново по случая на 6 декември.

Съдът назначи нова експертиза по делото срещу Георги Семерджиев

Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения (видео)

Коментарът на “Господарите”

Изключително бавното правосъдие особено по знакови случаи като този ражда още убийци на пътя. Те вярват, че с болнични, експертизи и искания за още и още подробности ще стоят над закона и ще се разминат безнаказано. Крайно време е у нас съдът и прокуратурата да заработят по-бързо и по-ефективно. За да няма още почернени семейства като на жертвите на този пореден бабаит на пътя.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции