<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ВСС реши: Ива...

Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения (видео)

08 Юли 2022
0 45937

Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения – това става ясно от постовете ѝ в социалните мержи. Служителка на МВР е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа на бул. „Черни връх“, стана ясно часове след трагедията, при която загинаха две млади момичета. Тя е пътувала със Семерджиев във фаталната нощ.

Името и действията ѝ вече са известни. Твърди се, че това е Симона Радева, която бе отведена принудително за разпит в столичното следствие.

Вижте коя е служителката на МВР, помогнала на Семерджиев да се укрие

Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения (видео)
Снимка: Facebook
Малко след полунощ тя публикува пост в социалната мрежа Facebook, в който заявява, че съвестта ѝ е чиста.

Ето какво е написала Радева. Публикуваме поста без редакторска намеса:

„Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички “злобни човечета” и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!“

Веднага след публикуването последваха реакции. Множеството потребители осъждат и порицават поведението ѝ.
Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения
Снимка: Facebook

Междувременно в социалните мрежи се появиха и кадри, на които Симона Радева припява на песента „Шефе, шефе“ на Гери-Никол и Бандата на ръба с белезници в ръце.

„Ало, добър вечер, шефа се обажда, събери борците, че един досажда. Тъй вярно шефке, слушам веднага, кажи как го искаш, вързан без крака“, припява Радева.

Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков заяви на пресконференция в четвъртък, че е известно участието на жена или присъствието на жена в момента на инцидента.

„Тя е служителка в едно от районните управления в столицата. Оказа се, че тя има отношения със Семерджиев. Ние ще установим какви са нейните връзки. Припомням, че в колата бяха открити предмети, които са атрибут на полицаите – синя лампа и палка”, добави Рашков. Служителката е излязла в болнични.

Предполага се, че именно Симона Радева е снабдила Семерджиев с полицейските атрибути, които е имал в багажника си.

Полицайката, помагала на Семерджиев, демонстрира наглост и певчески умения

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • asan

    25 Август 2022

    dolna kurva.

Покажи всички Скрий

Реакции