<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206537" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Николай Меле...

Тежък шамар за ГЕРБ в Кюстендил

06 Ноември 2023
0 2107

Тежък шамар за ГЕРБ в Кюстендил поднесе вчерашният балотаж. След 4 мандата на власт Петър Паунов официално вече няма да бъде начело на града. Той беше подкрепен от цели 15 партии, сред които и ГЕРБ, но въпреки това получи едва 29,61% от гласовете – или 6609 гласа.

Тежък шамар за ГЕРБ в Кюстендил

Новият кмет на Кюстендил се казва Огнян Атанасов и беше издигнат от “Партия на зелените”. Той получава 68,63% от гласовете или общо 15 319 гласа.

Огнян Атанасов е на 37 години, инженер по гражданско строителство и експерт по реновирането на сгради с малък бизнес в туризма, информира кореспондентът на радиото.

Тежък шамар за ГЕРБ в Кюстендил

Кой е Петър Паунов?

Петър Паунов е сред известните “герои” на “Господарите”. След като 4 мандата лично той беше позволил на общински камиони за отпадъци да изхвърлят боклуците от града в незаконното депо край село Радловци, ние опитахме да разберем кога ще реши проблема. Вместо да получи обещание обаче, репортерът ни Виктория Симеонова се сблъска с нагло и арогантно отношение, както може да си припомните във видеото.

Огромно незаконно сметище тормози жители на Кюстендилско от години (РЕПОРТАЖ)

Кметът на Кюстендил се опита да се измъкне от въпросите ни за незаконното сметище (РЕПОРТАЖ)

Министър Сандов: Цялата отговорност за незаконното сметище в Кюстендил е на кмета (РЕПОРТАЖ)

Поздравления за Кюстендил и успех на новия кмет! Внимателно ще следим и неговата дейност!

Тежък шамар за ГЕРБ в Кюстендил

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции