<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206540" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тежък шамар з...

Още един “герой” на “Господарите” се разделя с кметския пост

06 Ноември 2023
0 1967

Още един “герой” на “Господарите” се разделя с кметския пост – подкрепеният от ГЕРБ Илко Стоянов от Благоевград загуби балотажа срещу кандидата на ПП-ДБ Методи Байкушев. Байкушев получава 13 611 гласа (50.21%) срещу Илко Стоянов – 12 805 (47.24%). “Не подкрепям никого” са посочили 693 души (2.56%).

Илко Стоянов беше кметът, станал известен с нелепа заповед – за глобяване на хората, даващи храна на бездомните кучета. Пред камерата ни той отрече, но записи доказаха, че заповедта е издадена именно по негова инициатива. В същото време защитници на животните в града показаха и как общински служители изхвърлят кучета в гората извън Благоевград – явно, за да не пречат на градоначалника.

Още един &#8220;герой&#8221; на &#8220;Господарите&#8221; се разделя с кметския пост

Припомнете си нашите материали по темата:

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни? (РЕПОРТАЖ)

Кметът на Благоевград “никога не е предлагал” санкции за хранене на животни (РЕПОРТАЖ)

Общински служители изхвърлят упоени полуживи кучета от Благоевград в други общини (РЕПОРТАЖ)

Кой е Методи Байкушев?

Роден е и живее в Благоевград, заедно със съпругата си и двамата им синове. Започва кариерата си през 2006 г. като младши адвокат в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“, като само след 6 години става управляващ съдружник.
Под негово ръководство кантората достига екип от над 50 служители и два пъти печели приза „Кантора на годината“ на Who is Who Legal. През този период Методи Байкушев съчетава управлението с експертна адвокатската работа като ръководител на екипа по съдебно представителство и арбитраж.

Пожелаваме успех на новия градоначалник на Благоевград и обещаваме внимателно да следим дейността му!

Още един “герой” на “Господарите” се разделя с кметския пост

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции