<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207528" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момиче удря ш...

Мъж с ограничителна заповед преби жена си с камъни и юмруци (видео)

14 Ноември 2023
0 453

Мъж с ограничителна заповед преби жена си с камъни и юмруци. Случаят е от монтанската община Якимово, съобщава NOVA.

Съпругът на Диляна Стоянова стоял на кафене. Видял я, че преминава в близост, и започнал да я обижда. След това я пресрещнал и плиснал в лицето ѝ чаша с кафе. Намерил камъни и започнал да замеря жена си с тях. Един по-голям я уцелил в ръката, разказа потърпевшата. След като Диляна му казала да я остави на мира, той я ударил с юмрук в лявото око.

По думите на пострадалата жена този случай не е първият, в който мъжът ѝ нарушава ограничителната заповед, която тя имала от лятото. Многократно посягал и на дома на Диляна. Той редовно подавал фалшиви сигнали до тел. 112.

След последното нарушение мъжът е задържан за 24 часа. Битата жена очаква той да влезе в затвора.

Мъж с ограничителна заповед преби жена си с камъни и юмруци (видео)

Коментарът на “Господарите”

Пореден случай на насилие. Поредна пострадала за цял живот. Отново някой някъде ще обещае да вземе мерки. А после – после всеки опит за промяна в законодателството ще бъде определен като “джендър идеология”. Всяка поправка на европейските директиви в подкрепа на жертвите ще се сметне за “намеса във вътрешната политика”. И така, жертвите ще продължават да се увеличават, докато Ганьо развява гордо знамето на агресията като национален спорт.

Насилието е геройство, патриотизъм и ценност (Коментарът на “Господарите”)

Всичко това се случва не без съдействието на цялото ни общество. На хората, които се обръщат на другата страна, когато видят насилие. На тези, които оставят подписа си срещу всяка законова промяна. А и на другите, които от страх не подават сигнали, а си мълчат – независимо дали насилието е върху тях самите, или просто върху непознати.

Абсурдно, грозно и неприемливо. Това е единственото описание не само за поредния случай, а за всички такива. И не ни пишете в коментарите, че “тя си го е търсила” – защото утре не се знае кой ваш близък или вие самите бихте били на мястото на поредната пострадала.

Мъж с ограничителна заповед преби жена си с камъни и юмруци

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции