<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208272" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов пак с...

Борисов упорито защитава министъра на вътрешните работи на всяка цена (видео)

20 Ноември 2023
0 188

Борисов упорито защитава министъра на вътрешните работи на всяка цена.

Категорично не трябва да има оставка на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Ако има оставка на вътрешния министър, трябва да си отиде и премиерът акад. Николай Денков. Министърът е политическо лице. На него трябва да му държим сметка не за подготовката на полицаите, а за Шенген, за охраната на границата.“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Дулово.

В началото аз си мислех, че става въпрос за оставката на Борислав Михайлов. Докато бях премиер и я поисках, той е подаде. Като спрях да съм премиер, той се върна. Като сте дошли до Дулово, за да питате това, разбирам, че това е използвано срещу министъра на вътрешните работи. С Петков се разбрахме да изберат вътрешен министър, който да е неутрален. Той беше при Бойко Рашков като шеф на ГДБОП. Той не е случаен. По време на изборите разбрахме, че са ходили да кадруват. С вътрешния министър аз съм имал една среща в парламента. Аз не съм ходил при него. Не съм се обаждал да кадрувам. На МВР и професионализма няма да се меся“, добави той.

Борисов пак се кара на журналисти (видео)

Борисов упорито защитава министъра на вътрешните работи на всяка цена (видео)
източник: Facebook / boyko.borissov

Борисов – познавач на ДС и КГБ (видео)

Аз му казах на Денков. Някой трябва да понесе отговорност. Той уволни Темелакиев.“, коментира Борисов.

Ако министърът трябва да понесе отговорност, заедно с него трябва да си иде и Денков. Той е последното място, което не иска да изпълнява поръчки. Аз отговарям само за ГЕРБ. Ако сме в Дулово, в София лесно се говорят щуротии, но тук се води истинска битка с ДПС.“, каза още той.

Няма да угаждаме на Кирил Петков. Да сложим и другия му бодигард да стане министър. Сложиха главен секретар. Сложиха трима зам.-министри на МВР. Хората се вълнуват от оставката на Борислав Михайлов. Кадровиците на ПП се вълнуват да сложат протежета в министерствата.“, подчерта председателят на партия ГЕРБ.

Борисов упорито защитава министъра на вътрешните работи на всяка цена (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции