<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бити деца и ж...

13-годишни момчета заснеха как тормозят момче със специални потребности в Силистра (видео)

21 Ноември 2023
0 2432

13-годишни момчета заснеха как тормозят момче със специални потребности в Силистра, съобщава NOVA. Клиповете в социалните мрежи разпространи майката на тормозеното момче, което по нейни думи е със синдром на аспергер и хиперактивност. Тя твърди, че това не е първи случай на вербална и физическа агресия към нейния син. Родители на другите участници обаче казват, че техните деца били обиждани от момчето.

Mайката на пострадалото в клипа момче каза, че е входирала жалба в училището, че е нападнат, последният случай на агресия срещу него е от петък. Заместник-директорът на спортното училище каза, че за клиповете е разбрала в неделя, като не са били потърсени от майката на потърпевшото момче. Свикана е комисия, която е взела решение за предупреждение за преместване в друго училище на агресивните ученици, което трябва да бъде одобрено от педагогическия съвет. Социалната служба в Силистра е сезирала прокуратурата за случая, извършва се проверка,която ще продължи в рамките на 5 дни.

13-годишни момчета заснеха как тормозят момче със специални потребности в Силистра (видео)

#НеНаНасилието: Над 3400 сигнала за насилие към деца са получени само за година (РЕПОРТАЖ)

Коментарът на “Господарите”

Поредното “геройство”. Поредните деца, които вярват, че са по-силни, по-можещи, по-велики, защото имат телефон в ръка и нищо друго няма значение. Вместо с помощта на онлайн платформите децата да се учат на толерантност, те издигат насилието в култ. Нещо повече – така оставят травми за цял живот на жертвите си. И не, това не са просто “детски работи”, не е и “тежък пубертет”. Това е модел на поведение, който все някъде са видели.

Надяваме се случаят в Силистра да приключи с реално наказание за извършителите и да е за урок и на други, които биха си позволили подобно поведение!

13-годишни момчета заснеха как тормозят момче със специални потребности в Силистра

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции