<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Перничанин о...

В желанието си да не дава пари за такси, пиян мъж отнесе глоба от 170 евро (видео)

23 Ноември 2023
0 246

В желанието си да не дава пари за такси, пиян мъж отнесе глоба от 170 евро – решил да се повози незаконно на шасито на камион. Идеите, които ни обхващат по време на пиянство, често будят смях, когато изтрезнеем. Тази на 43-годишен австралиец обаче буди недоумение.

Пияни британки плюят и ритат по време на полет до остров Крит

По този начин мъжът мислел да измине около 50 км – до Кофс Харбър. Пътуването трябвало да продължи около половин час. Той бил замислил да скочи на някой червен светофар, тъй като очаквал да преминат през поне 10 такива по Тихоокенската магистрала. За негово нещастие обаче, шофьорът на камиона се движел само в зелена вълна.

Така пътуването за австралиеца приключило около 4 часа по-късно. И чак след 400 км в град Гоулд Коуст. Там водачът на камиона направил първата си спирка след петчасов път. Докато зареждал гориво, шофьорът на камиона забелязал нещо по шасито. Пияният мъж едва тогава изпълзял и се опитал да се измъкне.

В желанието си да не дава пари за такси, пиян мъж отнесе глоба от 170 евро (видео)
снимка: Unsplash

Недоумението

Органите на реда останали изумени от случката. Когато пристигнали на място нелегалният пътник обяснил, че бил пийнал, а след това бил извозен от водача на тежкотоварния автомобил.„Пийнахте много, загубихте контрол, някакси се озовахте тук, а сега трябва да се опитате да се върнете обратно?“, питали учудващо разследващите. “Нещо такова“, отговорил мъжът, а след това разказал за опасното си изживяване. Дори признал, че неудобното возене го е изтощило.

„Били сте под камиона, докато той преминава с около 110 км/час?“, продължили да се чудят полицаите. Мъжът признал, че това не е била най-добрата идея, но след това иронично добавил: “Не трябваше да се притеснявам за климатика, проветряването беше добро“.

Органите на реда завели австралиеца до гара, от която можел да се прибере у дома. Сега е изправен пред глоба от 288 австралийски долара, или около 170 евро. Скъпи приятели, не правете това вкъщи! Ето, че евтиното винаги накрая излиза скъпо!

Видео: Youtube/The Guardian

В желанието си да не дава пари за такси, пиян мъж отнесе глоба от 170 евро (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции