<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208756" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тъкмо дадоха ...

Оставиха в ареста прокурорския син след близо 6-часово заседание

23 Ноември 2023
0 215

Оставиха в ареста прокурорския син след близо 6-часово заседание. Васил Михайлов е обвинен за отправени заплахи за убийство към бившата си приятелка, предаде NOVA.

В края на миналия месец съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража” за 20-годишния мъж. Тя беше потвърдена и от Окръжния съд в Кюстендил.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

В четвъртък защитата на Васил Михайлов поиска изменение на мярката с по-лека с мотив здравословното му състояние. Делото беше гледано в Районния съд в Дупница при закрити врата по искане на адвоката на Михайлов. Той поиска и отвод на съдията по делото Маргарита Алексиева заради служебен ангажимент на съпруга ѝ, който е адвокат на роднина на задържания по друго дело. Отвод обаче не беше направен.

Оставиха в ареста прокурорския син след близо 6-часово заседание

Приятелката на прокурорския син е с денонощна охрана, страхува се за живота си (видео)

През септември Софийската районна прокуратура обвини Михайлов за общо четири закани за убийство към приятелката му. В един от случаите момичето е било ударено от него.

Оставиха в ареста прокурорския син след близо 6-часово заседание

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции