<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 13-годишно мом...

Задържаха у нас мъж свързан с “Хамас”

24 Ноември 2023
0 177

Задържаха у нас мъж свързан с “Хамас”. 37-годишният мъж е обявен за издирване от австрийските власти за участие в престъпна дейност, свързана с терористичната организация, пише bTV.

Израел и “Хамас” освобождават заложници заради хуманитарно примирие (видео)

В резултат на съвместни действия на ДАНС, МВР и прокуратурата той е хванат в София на основание Европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата в град Велс, Австрия.

Задържаха у нас мъж свързан с &#8220;Хамас&#8221;
снимка: iStock

Предстои материалите да бъдат докладвани на Софийската градска прокуратура, в чиято компетентност е да постанови задържане на лицето за срок до 72 часа и да внесе искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ в Софийския градски съд. Това се налага с оглед осигуряване на чуждестранния гражданин за нуждите на производството по Закона за екстрадицията и Eвропейската заповед за арест.

Припомняме, че при атаката на „Хамас“ срещу Израел на 7 октомври бяха убити над 1300 души, а близо 200 бяха отвлечени от терористичната организация.

Задържаха у нас мъж свързан с “Хамас”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции