<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209559" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зуека и Рачко...

Шофьор прегази куче и избяга, без дори да опита да намали (видео)

01 Декември 2023
0 230

Шофьор прегази куче пред столичното 7-о районно управление на полицията и избяга, без дори да опита да намали, показва репортаж на NOVA. Охранителна камера е документирала случилото се. Кадрите се отличават с изключителна жестокост.

Записите са разпространени от хора, грижили се за животното повече от 7 години. По думите им шофьорът се е движил с превишена скорост и дори не е направил опит да намали. Блъснал кучето и продължил, без да се поинтересува от състоянието на Блеки. Животното било възрастно и куцало, казват жени, които се грижели за него. Най-вероятно е било блъснато заради бавното му придвижване по пътното платно.

Шофьор прегази куче и избяга, без дори да опита да намали (видео)

Шофьор прегази куче с бясна скорост в центъра на София

Коментарът на “Господарите”

Престъпната жестокост към животните днес утре се пренася и на хората. Карането с превишена скорост в населени места отнема стотици човешки животи всяка година, хиляди са животните, изгубили живота си по същия начин. А шофьорите обикновено се разминават с условна – дори и при човешки жертви. На този фон след това се чудим защо агресията в обществото ни е толкова масова и на какво се дължи чувството за безнаказаност у всички – от обикновените хора до властимащите включително.

Настояваме за наказание за този шофьор! Само така други като него може да станат по-отговорни и да имат респект към законите!

Шофьор прегази куче и избяга, без дори да опита да намали (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции