<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210085" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Насилниците, ...

“Видях ужасяващи неща”: Разказ за брутално сексуално насилие от терористите на “Хамас” (видео)

06 Декември 2023
0 1484

“Видях ужасяващи неща”: Разказ за брутално сексуално насилие от терористите на “Хамас”. Израелската полиция публикува шокиращи свидетелски разкази за зверствата на “Хамас” по време на атаката на 7 октомври, предаде БНТ.

Видеопоказанията разкриват детайли за изнасилвания, обезобразяване, осакатяване и екзекуция. Малко са оцелелите при сексуалните извращения, съобщават израелските власти. Всички те в момента са в клиники за психиатрично лечение.

&#8220;Видях ужасяващи неща&#8221;: Разказ за брутално сексуално насилие от терористите на &#8220;Хамас&#8221; (видео)

Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова правозащитните организации да предприемат действия.

“В един момент те я накараха да се наведе и тогава осъзнах, че я изнасилват. После я прехвърлиха на друг човек. Стоеше на крака, кървеше. Не знам какво се е случило с нея. Дърпаха косата ѝ, беше гола”, разказва една от свидетелките.

Член на израелската организация за търсене и спасяване ZAKA, разказа, че е видял “ужасяващи неща” със собствените си очи.

„Бях извикан на 7 октомври, за да взема тела и останки от терористичната атака“, споделя той.

„Един от дните ме повикаха в една къща. Казаха ми, че там има няколко тела, влязох в къщата и видях пред очите си жена да лежи, беше гола. Имаше пирони и други предмети в женските си органи”, споделя за ужасяващата гледка мъжът.

Тялото ѝ беше брутализирано – от главата до пръстите на краката. Тя беше малтретирана по начин, по който не можахме да я идентифицираме“, разказа той.

Коментарът на “Господарите”

Не можем да си представим през какъв ужас са преминали жените, измъчвани и изтезавани от терористичната организация. За съжаление, жертви на сексуално насилие има по цял свят, не само в Газа. Институциите на световно ниво са доказали колко са неефективни в това естество. Държавите не могат да опазят своите майки и дъщери. Проблемът е осезаем и у нас. Все повече от потърпевшите обаче се престрашават да потърсят помощ. Притеснителното обаче е колко още много има, които не смеят да се опълчат срещу насилниците си.

Ние от “Господарите” не толерираме насилието под никаква форма и ще продължаваме да преследваме насилниците, като изискваме най-строгите последствия за действията им! За да няма повече такива случаи:

55-годишен мъж изнасилвал ученичка в продължение на една година (видео)

Изнасилвачът от Сливен имал още една жертва – държал я заключена в дома си (видео)

Жена е с тежка телесна повреда в следствие на домашно насилие

Сигналите за домашно насилие у нас са се увеличили многократно

Перничанин отива на съд – счупил ребро на жена си при побой

“Видях ужасяващи неща”: Разказ за брутално сексуално насилие от терористите на “Хамас”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции