<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=210753" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поредна краж...

Не, морските украси в София не са дело на общината (снимки)

12 Декември 2023
0 1208

Не, морските украси в София не са дело на общината. За трета поредна година „Малките 5 кьошета“ влизат в коледната визитка на столицата с уникална украса и важно послание. 

Охранителна камера засне нетрадиционен крадец на коледна украса (видео)

Каузата тази година е опазването на биоразнообразието на водния свят, а героите на коледната украса са огромна костенурка, кит, октопод и медузи, които бяха представени за първи път на софиянци вчера, на 11 декември.

Морската инсталация бе открита с концерт на живо, специални светлинни ефекти, пресъздаващи морско дъно, светване на цялата коледна украса и празник за посетителите и квартала.

Не, морските украси в София не са дело на общината (снимки)
снимка: Facebook/Етюд-и-те на София

В продължение на цял месец необичайната декорация ще радва жители и гости на града с пъстрия подводен пейзаж, който ще сменя изцяло облика си вечерта, оживявайки в разноцветни светлини. И тази година съседите и местните търговци от кръстовището на „Малките 5“ ще се включат в празничната кампания, домакинствайки различни събития от програмата.

И не, тази морска украса не е дело на Столична община. Тя е самоинициатива с важно послание и много спонсори. Имайте предвид този факт, когато критикувате или хвалите Столична община за нея.

Не, морските украси в София не са дело на общината (снимки)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции