<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212334" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте колко т...

Гибсън включва дигитално Христо Живков във втората част на „Страстите Христови“

31 Декември 2023
1 479

Мел Гибсън включва дигитално Христо Живков във втората част на „Страстите Христови“. Българският актьор е страдал от онкологично заболяване и загуби живота си по-рано през 2023 година.

Филмът „Страстите Христови“ на Мел Гибсън задълго оглави бокс офисите по гледаемост. Христо Живков е една от звездите в блокбъстъра от 2004 г. Той се въплъщава в ролята на Йоан Богослов и си партнира с Джим Кавийзъл и Моника Белучи в хитовата лента. Филмът спечели 612 милиона долара в световен мащаб. След излизането на филма актьорът поддържа връзка с Гибсън, като двамата се срещат няколко пъти през последните 19 години.

Гибсън включва дигитално Христо Живков във втората част на „Страстите Христови“
Снимка: стопкадър/видео bTV

Мел Гибсън почете паметта на Христо Живков

Моят скъп приятел Христо загуби своята героична битка с рака. До последния момент той беше изпълнен с надежда и духът му беше силен. Ще ми липсва, но знам, че страданието му е приключило. Бог да го пази“, написа създателят на филма „Страстите Христови“ след смъртта на актьора.

Гибсън включва дигитално Христо Живков във втората част на „Страстите Христови“
Снимка: стопкадър/видео bTV

Световноизвестният актьор и режисьор Мел Гибсън започва снимки на продължението на филма „Страстите Христови“ през 2024 г.

Във втората част режисьорът ще включи дигитално българския актьор Христо Живков, предаде bTV.

Вярно ли е, че дигитално ще използвате лицето на Христо Живков в новия филм?

Идеята е великолепна. Разбира се, ще се опитам да го направя. Надявам се, че технологията ще е достатъчно напреднала, за да е лесно. Не знам дали ще е лесно. Знам, че го направиха на Харисън Форд. Има начини да се направи това и технологиите стават все по-добри. И аз ще се опитам да го направя, обещах му. Той беше нежен човек. Беше много учтив и внимателен“, каза Мел Гибсън.

Почина актьорът Христо Живков

Христо Живков е роден на 18 февруари 1975 г. в София. Българинът е известен и с главната си роля на Джовани де Медичи в пълнометражния филм на Ермано Олми от 2001 г. „Професия оръжейник“, който помете наградите „Давид ди Донатело“ през 2002 г. с девет победи, включително за най-добър филм. В „Страстите Христови“ (2004) влиза в ролята на Йоан Богослов. През 2006 г. играе в италиански телевизионен сериал. През 2016 г. участва в телевизионното реалити предаване „Биг Брадър“.

Христо Живков си отиде на 48 години в Лос Анджелис след дълга битка с рака.

Мел Гибсън включва дигитално Христо Живков във втората част на „Страстите Христови“

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции