<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217390" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Демонстрации...

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на клиповете на “Мис Силикон”

15 Февруари 2024
0 545

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на клиповете на “Мис Силикон”. Причината е публикувано от нея видео, в което се вижда управление на автомобил без ръце по бул. „История Славянобългарска“ в София, посочват от държавното обвинение. 

Демонстрации от „Мис Силикон“ в социалните мрежи (видео)

В сигнала е посочено, че видеото показва, че плеймейтката не държи волана, защото гали куче. След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая, е необходимо да се извърши проверка. Тя е възложена на Второ РУ – СДВР.

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на клиповете на &#8220;Мис Силикон&#8221;

Коментарът на “Господарите”

Наглото и демонстративно поведение на “Мис Силикон” не е за пример. Да караш с превишена скорост, било то в градска или извънградска среда, и дори да публикуваш клипове докато го правиш, не е похвално. “Инфлуерсъри” като горепосочената дават пример на подрастващото поколение. Така Йорданова показва, че е напълно нормално да караш с превишена скорост, без ръце, докато си правиш клипове и да няма последствия от действията ти.

Междувременно стотици български семейства чакат децата им, които никога няма да се приберат заради подобно безрасъдно шофиране на “тарикатите”.

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

Поредният пиян шофьор уби 15-годишно дете в София (видео)

Пиян шофьор без книжка блъсна и уби моторист

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на клиповете на “Мис Силикон”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции