<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217942" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия издаде ...

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил пиян 15-годишния Филип на пешеходна пътека

20 Февруари 2024
0 649

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил пиян 15-годишния Филип на пешеходна пътека на столичната улица “Гурко” в началото на септември 2023 г. Решението мярката за неотклонение на Петър Тодоров да бъде заменена с “домашен арест” е на Софийския градски съд, предаде БНТ.

Съобщава се, че разследването на тежката катастрофа, при която момчето загуби живота си вече е приключило и материалите са предявени на родителите на Филип Арсов. Предстои прокуратурата да предяви материалите и на обвиняемия – 37-годишния Петър Тодоров. Когато процедурата приключи, наблюдаващият прокурор следва да внесе обвинителен акт и да предаде Тодоров на съд.

Поредният пиян шофьор уби 15-годишно дете в София (видео)

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил пиян 15-годишния Филип на пешеходна пътека

Тодоров е обвинен за причиняване на смърт след умишлено нарушаване на правилата за движение.

При ограничение на скоростта от 30 км/ч, той е шофирал по малката централна улица с 88 км/ч, освен това е бил зад волана с 2,2 промила концентрация на алкохол в кръвта. Приближавайки кръстовището на ул. “Гурко” и ул. “Шишман” на пешеходната пътека е пресичал 15-годишния Филип Арсов. Въпреки това Петър Тодоров не е натиснал спирачка, а продължил, блъснал момчето и то издъхнало на място. По време на катастрофата в колата на Тодоров се возили жена и нейното дете.

Войната по пътищата като ежедневие

След случилото се близки на загинали при катастрофи за пореден път настояха за постоянни проверки за алкохол и наркотични вещества на шофьорите. Както и да се поставят камери и легнали полицаи на всички ключови места.

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян (видео)

Не е ясно колко пъти този 37-годишен мъж се е качвал зад волана след употреба на алкохол, но не е хващан от родната полиция. Или и той е бил ескортиран… Имал и четири фиша, но не били за застрашаващи управлението на автомобила нарушения. На 2 септември 2023 г. обаче се качва в автомобила с над 2 промила алкохол в кръвта. Само след няколкостотин метра убива едно 15-годишно дете, пресичащо на пешеходна пътека.

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

Пиян 16-годишен хлапак се вряза с “Голф” в автобус край Шумен

Още един погубен живот заради безотговорно отношение зад волана. Дано шофьорът не се окаже поредният избягал от българското правосъдие!

Пиян без книжка, с чужди номера, предизвика катастрофа край Кадиево

Пиян и криминално проявен без книжка опита да подкупи полицай в Пловдив

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил пиян 15-годишния Филип на пешеходна пътека

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции