<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197388" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чалга парти б...

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян (видео)

07 Септември 2023
1 2122

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян, разказва негов съсед пред bTV.

За поредна вечер на мястото на кръстовището в София, където 15-годишния Филип бе блъснат на пешеходна пътека, се събраха хора, за да почетат паметта на детето.

Те искат по-строги мерки и справедливи присъди. Близки запазиха минута мълчание, запалиха свещ и поставиха цветя в памет на детето. Организира се и протест в неделя в триъгълника на властта.

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян (видео)

Войната по пътищата е война срещу нас самите (Коментарът на “Господарите”)

„Прекалява с пиенето, кара постоянно пиян, това не му е сефте. Аз съм го виждал много пъти пиян да се качва. Винаги пие, това е винаги пие и кара. Въобще не пазеше никой. Караше абсолютно като ненормален, не веднъж съм му правил забележка и той продължаваше пиян“, казва съседът.

На фона на този разказ полицията е хващала Тодоров с алкохол само веднъж – 1,4 промила дни след като е взел шофьорската си книжка, през 2005 година. Тогава се разминава се с глоба.

Все още не е оповестено името на жената, която е била с детето си в колата на шофьора във фаталната вечер. Знаем, че двамата са имали връзка и тя често е посещавала дома му.

„Тука имаше едно момиче, идваше при него, с едно дете, но негово ли е, приятелка ли му е вече не знам“, добави съседът.

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян (видео)

Съседи разказват още, че Тодоров е конфликтен. И днес на адреса, на който живее обвиняемия Петър Тодоров не открихме никого. Не открихме и приятелката му на нейния адрес.

Шофьорът, убил 15-годишния Филип, по принцип си карал пиян

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции