<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219141" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цяло село се ...

Русенци настояват за работеща зоополиция, след като мъж обезобрази кучето си (видео)

04 Март 2024
0 384

Русенци настояват за работеща зоополиция, след като мъж обезобрази кучето си преди седмицa. Повече за поредния протест разказва NOVA. В събота хората се събраха пред дома на проявилия жестокост мъж. Причината – миналата седмица стана ясно, че той е опитал да убие питбула си. Кучето беше открито обезобразено на улицата. Спаси го случайно преминаващ оттам мъж. След дни на лечение във ветеринарна клиника, днес то се радва на новия си дом.

Хората искат максимална присъда за насилника, който споделил, че възнамерява да го убие. Според тях агресията над животно много бързо може да се изроди в такава срещу хора. Собственикът на питбула живее в общинско жилище. Инициирана е подписка с над 190 участници, която иска то да му бъде отнето.

Крайно време е зоополицията да не работи само по документи, а жестокостта към животни да се наказва строго от закона. Доказано е, че хората, склонни на агресия към животни, са склонни на такава и към хора. Колкото по-рано се предприемат мерки срещу тях, толкова по-голям е шансът насилието да бъде спряно!

За ефективна зоополиция протестираха в няколко града (видео)

Ще заработи ли най-накрая Зоополицията у нас?

Сигнализирайте ни за всякакви подобни случаи на gospodari.com. Нашето активно настояване за работеща зоополиция няма да спре!

Русенци настояват за работеща зоополиция, след като мъж обезобрази кучето си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции