<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219444" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха кана...

ТариКАТ Парад: Служител на МВР в нарушение (видео)

06 Март 2024
0 507

Натъкнахме се на видео в социалните мрежи, на което виждаме поредния нарушител на закона за движение по пътищата. Когато се вгледаме внимателно в автомобила от видеото, забелязваме син буркан върху колата, който обаче не е включен. Следователно това не го оправдава за абсурдното нарушение, което прави, а то не е никак малко.

Сивият голф излиза от улица „Стар лозенски път“ към бул. „Цариградско шосе“, който е с 3 ленти и е най-натовареният булевард в София, нарушава знака, който гласи „движение само надясно след знака“, пресича и трите ленти, като се движи насрещно на движението и преминава през пешеходния остров, за да премине от другата страна на булеварда, без да му се налага да заобикаля.

ТариКАТ Парад: Служител на МВР в нарушение (видео)

Съвсем случайно или пък не, забелязваме, че в близост до кръстовището се намира Поделение на МВР. Явно на служителите там им е по-удобно да минават напряко през булеварда със служебните коли и това може би е честа практика.

Синията лампа явно е като аварийните светлини – позволяват ти всичко. Не виждаме номера на този ТариКАТ с буркан. Но се надяваме от МВР да си го познаят и служителят, който нарушава демонстративно законите, които сам трябва да прилага, да си понесе отговорността!

ТариКАТ Парад: Тарикати на първа линия (видео)

ТариКАТ Парад: Служител на МВР в нарушение (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции