<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=223174" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТОП “Експерт...

Компания за коли под наем продължава да не връща депозитите на клиентите (РЕПОРТАЖ)

10 Април 2024
0 4762

Компания за коли под наем на име YES Rent-a-car продължава да не връща депозитите на клиентите си, въпреки нашата намеса преди 2 години. Нещо повече – вече офисът на компанията е затворен, което прави откриването ѝ почти невъзможно.

Светкавично връщане на пари на италианка, която се обърна към “Господарите” (РЕПОРТАЖ)

Към нас се обърна Салваторе, който цели три пъти е наемал кола от тях. В интервю на репортера ни Виктория Симеонова той разказва как първия път е върнал колата просто на паркинг. След месец от компанията му съобщили, че има надрасквания, затова няма да получи депозита си, макар той да е убеден, че не е имало щети по автомобила. Година по-късно Салваторе отново наел кола от YES Rent-a-car, но този път със застраховка. Уж всичко било наред при връщането на автомобила, но уви – вече повече от месец няма и следа от депозита. Така той наел и още веднъж кола от тях, отново със застраховка. И този път обаче, макар колата да е върната без драскотина и това да е потвърдено от техен представител, връщане на пари няма. Така той вече е “назад” с 900 евро – 3 по 300 евро депозит.

Тъй като няма договор, Салваторе дори не може да потърси правата си през българските институции. А справка в сайт за оценка на качеството показва, че много други клиенти също не са получили депозитите си.

Компания за коли под наем продължава да не връща депозитите на клиентите (РЕПОРТАЖ)

Нашите опити да се свържем с Yes Rent-a-car, за да получим отговор какво се случва с депозитите на клиента, продължават. А дотогава и вие продължавайте да ни сигнализирате за всякакви подобни абсурди!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Севдалин

    18 Април 2024

    Същия проблем го имам и аз депозит от 300,00 евра ги няма след много обаждане и емайл и никакви отговори и така че ние сме добре дошли в България

Покажи всички Скрий

Реакции