<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=224697" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж от Перниш...

Мъж, пребил приятелката си до смърт, е осъден на доживотен затвор

25 Април 2024
0 172

Мъж, пребил приятелката си до смърт, е осъден на доживотен затвор. Варненският апелативен съд потвърди присъдата.

Убийството е извършено в условията на домашно насилие на 7 декември 2022 г. в шуменското с. Черноглавци.

Осъденият Абил А. живеел на семейни начала със Силвия С. – жента, която убил по особено мъчителен за жертвата начин, с особена жестокост. Това е посочено в мотивите на съда.

Жената била с 14 години по-възрастна от убиеца си. Той често употребявал алкохол в големи количества, след което проявявал физическа агресия спрямо нея. Тя неколкократно напускала семейното жилище и се приютявала при свои близки, но се връщала при подсъдимия след обещанията му, че ще спре да я бие.

Убийството било предшествано от удари, които Абил нанесъл на Силвия на публично място и пред свидетел. След като двамата се прибрали в дома си, агресията на мъжа ескалирала и той започнал отново да я малтретира.

Арестуваха мъж, карал жени да проституират чрез заплахи, рязане и гасене на цигари в телата им

Мъж, пребил приятелката си до смърт, е осъден на доживотен затвор

Нанасял ѝ удари по главата и тялото с юмруци и с крака, с маша за камина, рязал ухото ѝ, прогорил с цигара тялото ѝ. През различни интервали от време той влизал в стаята, в която лежала 69-годишната жена. Макар да забелязвал, че състоянието ѝ се влошава, не потърсил медицинска помощ.

Жената починала в мъки и сама от тежкия побой, който ѝ бил нанесен, защото след това Абил избягал. Той заключил къщата със синджир и катинар като знак, че вътре няма хора, напуснал селото и се укрил.

Безжизненото тяло на жената било открито от непълнолетния син на Абил 5 дни по-късно.

Мъжът бил задържан след издирване.

Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра. Непосредствена причина за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма.

Съдът заключва, че подсъдимият е бил напълно вменяем, наясно с последиците от множеството удари в жизненоважни органи на потърпевшата, сменял е средствата, с които ѝ причинявал болка и е продължавал да я малтретира.

Според документите по делото, Абил е бил наясно с влошаването на състоянието на пребитата от него жена и въпреки това продължил с малтретирането и побоя, като добавял нови мъки и страдания, включително върху голото ѝ тяло. Тази последователност очертава непосредственото му желание да сложи край на живота ѝ.

Коментарът на “Господарите”

При такива отвратителни случаи съжаляваме, че смъртното наказание вече не съществува в България. За да може подобни насилници, като този, да усетят точно това, което причиняват на жертвите си. Дори нямаме думи да опишем страданията, които този “мъж” е причинил на горката жена. Това не е човек, а изрод!

Съдът правилно е отсъдил най-тежката мярка за този изрод, който съзнателно е пребил до смърт жертвата си! Нека този ужасен случай служи за пример как трябва да се третират всички примери на домашно насилие!

За подобни зверства знаем от много други случаи, в които мъже прибиват жените си!

Затова призоваваме всички жертви на домашно насилие да потърсят помощ, докато не е късно! Не сте сами! Насилниците не заслужават и минута повече да страдате заради тях! Животът ви не струва едно “Обичам те, няма да се повтори!”.

#НеНаНасилието

Жена беше пребита до смърт от приятеля си, дъщеря ѝ я намира в безпомощно състояние (видео)

“Спите ли спокойно?” – десетки настояват за доживотен затвор за убиеца на Евгения Владимирова (РЕПОРТАЖ)

Жена е с тежка телесна повреда в следствие на домашно насилие

400 шева агресия: Какво трябва да се случи, за да осъзнаем, че има проблем? (Коментарът на “Господарите”)

Пребитата с метален прът жена от Благоевград: Още живея в страх (видео)

55-годишен мъж изнасилвал ученичка в продължение на една година (видео)

Мъж, пребил приятелката си до смърт, е осъден на доживотен затвор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • До надъхания екзекутор

    25 Април 2024

    Бе почва да намирисва малко на раздвоение на личността. Няма място за смях това си е тежко психическо разстройство… От една страна не подкрепяме насилието във всичките му форми от друга съжаляваме че държавата не извършва екзекуции :) Ай изберете си! Всъщност на Абил А. ще му бъде добре да прекара последните си 30тина години трудейки се за държавата а през нощите да се наслаждава на ласките на новото си гадже което неизменно ще има след като разберат какво е направил… а и да не забравяме и побоищата които ще отнесе преди най-накрая да дойде сладката прегръдка на тумора или тромбозата. За сравнения примерно ако го разстрелят ще се мъчи най-много няколко минутки… А и айде да не започваме с това че всъщност той е болен човек извършил престъплението под влияние на болестта си че ще стане много продължително.

Реакции